0 In Alkohol og alkoholfri

1.1.14

Det blev en pragtfuld nytårsaften.

Og hvis jeg syntes julens marinerede sild og kolde flæskesteg ingen mening gav uden øl og snaps, så gik der absolut INTET af min nytårsaften uden alkohol.

Tværtimod følte jeg mig faktisk mere oplagt.

Vores værter serverede en skøn menu og min fest var fuldendt, når jeg løftede Vibekes smukke langstilkede vinglas og skålede i min medbragte Nikoline Drøm – perlende hyldeblomst drik (28 kalorier pr. 100 gram). Jeg drak 1½ liter.

Lørdagsliv. Hyldeblomssaft

og jeg er faktisk ret overbevist om, jeg ikke var kedeligere end jeg plejer at være.

Og da champagneglassene kom på bordet kl. 24, fyldte jeg mit med brusevand fra Aqua d’Or. Og tænk – jeg synes min lyserøde drink så rigtig festlig ud og jeg er ikke sikker på, den smagte meget ringere end den champagne, de andre fik. Og jeg var næsten lige så fjollet som de andre, da vi skrålede med på “Vær velkommen herrens år”.

alkoholfritnytår

Kl. 02.30 – efter en lang og rar aften i godt selskab, bragte jeg min mand sikkert hjem i seng. Det skete til bils.  For jeg kunne køre. 🙂

Her nytårs morgen er jeg frisk som en havørn og kan næsten ikke vente med at komme i gang med dagen. Møblerne skal flyttes på plads i vores nymalede stue og jeg glæder mig voldsomt til at få mit hus bragt i orden igen, efter malerarbejdet.

Jeg begriber ikke, der står 2014 i kalenderen. Hvor ER det vildt. Livet spurter af sted med os. For pokker da – husk at gribe dagen. Den første januar 2014 er lige nu og i morgen kan du ikke gøre den om.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Salgs kick-off

Arbejdsmæssigt startede året med et salgs-kick-off møde. Til det har jeg kun en ting at sige: Er du da vimmer, hvor er der forskel på kulturen i mit nye arbejde...

Close