0 Udgivet i Vintercup

1. klasses cykeldag – igen, igen

12 år efter, at Pia og jeg havde en 1. klasses cykeldag til vintercup i Egtved, var jeg tilbage i Egtved Hallen i dag.

Og hvor der var -16 grader frost for 12 år siden, så var der 8 graders varme og forårssol i dag. Sikke en fantastisk cykeltur, Dorte og jeg rundede vores 6. vintercupsæson sammen af med.

Ok – en anelse rodet kørte vi måske. Jeg KAN simpelthen ikke læse kort og cykle samtidigt mere (selvom optikeren siger mine cykelbriller stadigvæk passer mig). Kortet var også skaleret lidt ned i dag, hvilket ikke gjorde kortlæsningen nemmere. Flere gange mistede jeg orienteringen og var ikke helt sikker på, hvor langt vi var på kortet.

Første post fandt vi ved Egtvedpigens grav. Her var der KØ ved posten.

Herfra drønede Dorte og jeg videre mod post 6, som vi klippede. Og derfra videre til post 5, hvor der skulle være en henvisningspost. Det viste sig nu, at henvisningsposten lå tilbage, hvor vi lige fra kommet og vi gad ikke køre tilbage. Så vi droppede den.

Dorte klippede en anden post i stedet for (mens jeg råbte til hende, at det ikke kunne være vores post, for der skulle være nogle bygninger over på den anden side af stien og det var der ikke her).

Men skidt pyt. Der var et kaos af trafik og cyklister lige der og jeg blev sgu lidt stresset. Videre af sted mod post 3.

Roooooo på. HUSK nu at nyde det her landskab og det her vejr! Jeg vil ikke hjem!

Vi cyklede lige midt i Tørskins fantastiske natur og jeg havde ikke lyst til at have travlt.

Vi blæste forbi en adgang til post 3 og kørte en omvej udenom den (Mam-Helle var rundforvirret). Men vi fandt posten (og svarede forkert på spørgsmålet). Tilbage igen ad samme stier. Vi fik en krølle mere på og fik samme bakker en gang til.

Men solskinnet. Hold nu kæft et dejligt vejr. Det var vintercupafslutning. Vi burde cykle med champagne, lige som de gør den sidste dag i Tour de France. SE lige den sol der skinner ned på Dorte der …

På hjem turen fik vi Tørskinsbakken – T Ø R S K I N S B A K K E N !! Jeg har været der de 4 gange jeg har kørt Grejsdalsløbet, engang på en Hærvejstur med Baghjulet, på MTB tur med Finn og de andre og til Hærvejsløbet i 2015.

Og vi var lige ved at gå i baglås, da vi så den, men SÅ samlede Mam-Helle og Dorte sig lige sammen og fandt mountainbikens allermindste gear – og cyklede hele vejen op.

Sådan!

Vi kom for sent hjem, men vi var lige glade. For vi skulle alligevel hjem og sidde og vente på præmieoverrækkelser og fællesspisning i en sportshal og vi ville hellere være ude på cykel i det gode vejr.

Helle og Dorte sluttede på en delt 12. plads ud af 17 deltagende damehold. Og vi er det eneste damehold fra Danmarks Største Motionscykelklub og vi kender ikke nogen af dem, vi konkurrerer imod og for resten, så er alle dameholdene slået sammen i én klasse i år, så Dorte og jeg (gennemsnitsalder = 58) konkurrerer mod damer på 30 og 35 og 40 år! DYBT ulige konkurrence … og heldigvis er vi fuldstændig ligeglade med konkurrence.

Men HOLD NU OP en god afslutning på min 19. vintercup sæson.

Dagen sluttede med fællesspisning og klubhygge med kammeraterne fra Baghjulet.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar