0 In Hverdagen

10.10.10

Ahhh – den 10.10.10 blev en dejlig efterårsdag.

Først en tur i skoven på MTB. Det blev 1½ time alene, for der var ingen, jeg kunne cykle mountainbike med, til træning i dag. Så forsøger jeg bare, at holde hjulene i gang. Et godt tjek af, om jeg arbejder effektivt, er altid at se på hvor meget jeg drikker. Jo højere puls, jo mere varme udvikler jeg og jo varmere jeg er, jo mere drikker jeg. Jeg tog alle mine yndlingssteder i skoven (og godt med bakker). Flasken var tom da jeg kom hjem 🙂

Så en tur i haven. Solen skinner og det dufter af muld og efterår derude, men stikker jeg næsen ned i den visne lavendel, får jeg stadig et pust af sommer.

I aften koger jeg  gullashsuppe – det er rigtig eftårsmad og stemningen er helt på plads til det.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar