0 Udgivet i Gravel biking/ Mine cykler

10.10.20

I dag er det 10.10.20.

Så er det 10 år siden, at det var 10.10.10.

10.10.10 var jeg ude på en cykeltur. Jeg cyklede i skoven på min MTB – på grusveje. Det håber jeg også jeg kommer til i dag – at cykle på grusveje.

Jeg har nemlig netop hjembragt min nye gravel cykel!

Jeg har (med Kajs hjælp – gudskelov jeg har Kaj til at købe biler og cykler. Han searcher og researcher og sætter sig ind i ALT muligt nørded, før han træffer de rigtige beslutninger ) … så altså, med Kajs hjælp har jeg ledt efter en gravel cykel i længere tid. Det har ikke været let, for pga. Coronaen kan cykelforretningerne ikke få varer nok hjem fra Østen og dermed imødekomme efterspørgslen på cykler.

Der er simpelthen ikke mange til salg.

Den vi købte i dag, måtte vi derfor forhåndsreservere hos Jensen Cykler i Århus.

Og I skulle liiiiige have set, hvordan cykelhandleren MÅLTE mig med øjene. Sjældent oplever jeg da (#metoo og min alder i betragtning) en mand der tager mine ben SÅ åbenlyst i øjesyn. Hans blik gled lige op og ned ad mig … og Nikoline fortæller (fra sin tid i Webike) at DET øjemål lærer man, når man skal sælge cykler der passer i størrelsen.

Og heldigvis passede cyklen perfekt og jeg tog den med hjem.

Ifølge Kaj og cykelhandleren har jeg købt den sidste Specialized Diverge Base Carbon Gravel cykel i str. 52 i hele Danmark!

Nu er Kaj gået i værkstedet for at klargøre den.

Og det er begyndt at øsregne. Jeg har ikke lyst til at cykle den første tur på min nye cykel i regnvejr – så jeg håber det stopper!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar