5 In Vejret

10 år efter

I dette øjeblik, for 10 år siden, kom jeg lalleglad hjem fra en våd firmajulefrokost.

og synes Kaj og ungerne overreagerede – jammen, altså – herregud, en smule blæsevejr udenfor? – Jow, jow – lille Emilie blæste af cyklen på vej hjem fra SFO – (Auw for Søren, slet ikke sjowt, naj) og Kaj blev kaldt hjem fra arbejde i utide … meeeeeen, hhvvvorfor lave ssså meget ståhej ud af det, når øllet var koldt … og sszzzzåååå synes jeg iøvrigt, Kaj var døøøød aziozial, når han ikke engang gad køre min kollega hjem til Brenderup efter julefrokosten – bare fordi det blæste en liiiillebitte zzzsmule ude i samfundet (OK – porten blæste ned på fabrikken, mens vi festede – meeeen, hvad pokker … vi sætter den på igen på mandag …) og, der er kun 3 km til Brenderup (hik) …

Oggg vi zzzejled op af ååååååeeenn ….

… gjorde vi, dengang den 3. december 1999  …

Hvad laved du?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Manja
  4. december 2009 at

  Havde en far, der var ude at arbejde i det :o( Det var slet ikke spor sjovt, og er det faktisk aldrig når det stormer sådan. Han gik med en motorsav foran sig som en machete i Gribskov for at fixe folks strøm.

 • Reply
  Ib
  4. december 2009 at

  Luskede rundt herhjemme og “holdt vejret” mens det store sydvendte vinduesparti mod haven – i ordenes egentlige forstand – stod spændt til bristepunktet som en flitsbue.

  Trådte et skridt til siden, da skiferafdækningen på den lille mur ved terrassen fløj af og landede i en busk tæt ved.

  Bevægede mig i ærbødig afstand af naboens flyvende tagsten

  Holdt på hat, briller og løse fjer, da volieren ud på aftenen blæste ud af facon og en af “gøjerne” så sit smut til at flyve ud i den begsorte decembernat.

 • Reply
  Helle K.
  4. december 2009 at

  Gik i seng – og da strømmen forsvandt stod jeg op og lagde et tæppe over fiskene 🙂 … men det blæste vist heller ikke så voldsomt her som længere nede i landet.

 • Reply
  Merete
  4. december 2009 at

  Husker t-y-d-e-l-i-g-t den dag… det var nemlig dagen hvor jeg ikke kunne ‘slippe af med’ svigermiklen pga stormen. Sønnike var 4½ måned gammel, manden var til julefrokost og svigermikkel var som sagt på besøg. Men turde hun måske køre den bette vej hjem til Horsens? Nixen bixen.
  Nå, det skal nu ikke tages så bogstaveligt – jeg havde (og har stadig) et super godt forhold til svigermikkel og vi havde en hyggelig aften/nat. Vi fik i god tid lavet kaffe, og kogt vand til sønnike som var flaskebarn… så kunne stormen og evt. strømafbrydelser bare komme an. Det gik nu ikke så galt.
  Men den dag lærte vi vist allesammen hvad der kan ske når Moder Natur viser tænder 🙂

 • Reply
  Fru E
  5. december 2009 at

  Vi var næsten lige flyttet til Fyn og var i gang med at sætte vores eget præg på det hus vi havde købt. Så en tur i BAUHAUS i Odense den fredag eftermiddag skulle nok kunne klares trods lidt blæst. Og vi havde en stor tom trailer med!! Vi nåede til Odense, men måtte opgive at nå frem. På turen hjem var der så væltet et kæmpe træ ned over vejen, så vi måtte ud over land. Dælme ikke nogen fornøjelse men en trailer der hoppede som en åndsvag. Vi nåede sikkert hjem og kun vores stakit stod/lå underligt dagen efter.

  PS. den må nu alligevel have været noget våd den julefrokost 😉

 • Leave a Reply

  Read more:
  “Hej. Vi ses!”

  Ups - AARRRGGGHHHH !!!! (Lægger røret på) For fanden, Helle!! Tumpe!! Man kan sgu da ikke sige "Hej. Vi ses!" i telefonen til én fyr, der er blind ?!?!?!? Jeg...

  Close