0 In Mallorca

100-blogsjubilæum #Mallorca

Med dette indlæg poster jeg blogindlæg nr. 100 i kategorien #mallorca her på Helleshyggeblog.

Min lille jubilæumsdag og sidste dag på Mallorca i denne omgang, startede med fællesfotografering af vores lille 14 mands klubhold. Vi har haft det SÅ godt.

Herefter delte vi op i grupper.

Min gruppe kørte mod Formentor. Jeg ville ud til fyret og heldigvis var der nogen, der ville med. Vejret var fint, omend lidt diset.

Turen der ud er sindsyg flot. Og for mig er det én lang træning i bjergkørsel – opkørsel, nedkørsel, hårnålesving. Alt det jeg ikke kan øve derhjemme og det gik rigtig godt for mig. Mine nedkørsler er rolige, kontrollerede og uden angst. Det er så fedt.

Ved fyret drak vi kaffe og spiste kage – og blev fotograferet.

Jeg JUBLEDE da vi var nede. YEESSSS!! I did it! Total fest i fire-mandsgruppen.

Min planlagte cykeluge var gennemført. Jeg havde selv lagt programmet for, hvad jeg ville hver dag (og heldigvis ville min gruppe med). Jeg gjorde det, gennemførte programmet og jeg fik hvad jeg kom for. I alt 570 tilbagelagt kilometer i løbet af ugen.

DET er da et godt 100-blogsjubilæum. 🙂

Er jeg så færdig med Mallorca efter 10 år og 100 blogindlæg? Nej!

Ikke endnu … jeg er ikke færdig.

I aften vil jeg fejre afslutningen på min dejlige uge med en STOR alkoholfri Mojito.

I morgen går turen og hjem og jeg glæder mig til hverdagen og alt det, der venter derhjemme.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar