0 In Spinning

12-timers spinning

Og så var det i dag jeg og mit hold fik kørt vores 12-timers spinning. Og vi var dælme spændte da vi mødtes meget tidligt i morges, for det ville blive en LANG dag.

Vores cykel nr. 11 skulle holdes kørende fra kl. 08.00 til kl. 20.00 og vi var 4 om at få det til at ske.

12-timersspinning

Og det lykkedes. Spinningscyklen var i bogstavligste forstand VARM og der var virkelig gang i “ben’ern” hele dagen og den fløj af sted.

Spinning kan virkelig være svært at variere … (På billedet herunder er det iøvrigt vores klubkammerat Anne Mette. Hun kørte sin cykel alene i alle 12 timer!)

annemette

Men i dag havde DGI Huset i Vejle hentet de bedste instruktører ind og det blev virkelig 12 gode og varierede spinningstimer, hvor vi fik set hvor forskelligt det kunne gøres. Herunder er det min instruktør-kollega fra DGI Landevejscykling, Michael. Han havde taget en DJ med.

12-timersspinning2

Timen inden jeg skulle køre min sidste time, blev vi inviteret ind til udstrækning på “foamrulle” i hallen ved siden af, hvor der blev afholdt marathon fitness.

Den oplevelse tog vi også lige med.

12-timersspinning3

Fra 19.00 til 20.00 kørte jeg så den sidste time og der var gang i den og mine holdkammerater dansede for mig på sidelinjen.

tak-for-hep

Da jeg var færdig, sprang jeg i noget tørt tøj og vi susede hjemad i vinterkulden – vi trængte alle sammen til at komme hjem og holde lidt lørdag aften.

Det var en sjov og hyggelig dag. Jeg er glad for, vi gjorde det og vi gør det igen en anden gang og næste gang skal vi køre lidt flere timer pr. mand – den erfaring har vi gjort os i dag.

Godnat herfra! (Kaj serverer is inden sengetid og januarkuren er suspenderet resten af aftenen).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sidste hånd på artiklen

Hen over morgenkaffen og ostemaden får jeg lagt sidste hånd på artiklen om Supermotionisten fra Danfoss. Nu er artiklen sendt til Cykelmotion Danmark. Nu håber jeg bare, jeg får den optaget...

Close