1 In Familie

13 mand i en Brenderup trailer …

Min sankt Hans aften blev – i lighed med foregående år – fejret hos min Morbror Olav på Spurvelund – det mest idylliske landsted man kan forestille. Det ligger langt, langt ude af en øde grusvej, midt i en vidunderlig saftig skov, et sted på Fyn.

Jeg pakkede madkurven kl. 17 og tog bilen derhen. Kaj sprang på cyklen, og stødte til lidt senere.

Så grillede vi. Hyggede os med familiemedlemmer, vi ikke ser så tit og efter maden inviterede Morbror Olav alle gæsterne på safarirundfart i skoven. Hvis vi var heldige kunne vi få dyr at se.

Morbror Olav placerede 2 bænke på ladet af sin firehjulstrækker og spændte en stor erhvervstrailer efter bilen. Jeg fik plads på ladet sammen med 6 andre. 13 gæster sad i Brenderup traileren – og SÅ gik det vilde ridt gennem skoven, op ad ned af mudrede og smalle stier, gennem sump og mose, tværs over enge og græspartier.

Vi hvinede – af fryd og angst, når traileren tippede og bøgegrenene slog os i ansigerne.

“Chaufføren er besvimet!“, råbet nogen, sikkert for sjov. Jeg tror Morbror Olav morede sig kosteligt, bag rattet i sin firehjulstrækker, med 20 gæster på slæb.

Dyrene fik vi sikkert skræmt væk. Vi så i hvert fald ikke nogen.

En safarirundtur på Spurvelund tager en halv time og jeg må indrømme, jeg var en lille smule lettet, da turen var forbi. Morbror Olav tilbød en tur mere til halv pris, men nej tak.

Nu blev bålet blev tændt og der blev sunget og bagt snobrød og drukket kaffe og spist kage.

Dejlig Sankt Hans aften …

…  hvor jeg iøvrigt tænker over, hvor GODT jeg har det nu – i år! Ikke mindst når jeg tænker tilbage på hvor rædselfuldt jeg havde det sidste år på samme tid (indtil jeg fik gjort noget ved situationen). Det skal aldrig få lov at ske igen – det har jeg lovet mig selv. Ingen skal nogensinde få lov til, at bringe disharmoni ind i mit liv igen – de ryger ud til højre, lige på stedet!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Merete
  24. juni 2012 at

  Nøj hvor det bare lyder som en hyggelig aften – jeg er misundelig! 😉

 • Skriv et svar

  Read more:
  Tilløb til lørdagsrengøring

  Pia tog mit afbud i stiv arm. Hun er heldigvis ikke sådan af vippe af sadlen. Hun har før kørt 125 kilometer mutters alene og det kan hun gøre igen.I...

  Close