1 In Alkohol og alkoholfri

Tak – og skål

I går fik jeg en anerkendelse for et frivilligt stykke arbejde, jeg har leveret. Det er dejligt, at være værdsat!

Som tak for hjælpen fik jeg foræret halvanden liter rødvin. Ooooooooohhhhhhhh – hvilken FEST havde det ikke været i gamle dage, dengang jeg drak alkohol ….

halvandenflaskealkohol

Jeg får en uimodståelig trang til begynde at drikke rødvin ingen. Jeg savner stadig festen – ugentligt. Og nu er det ovenikøbet snart jul og der er så meget lækkert, der kan drikkes …

At forære halvanden flaske rødvin til mig, må svare til at forære et karton smøger til en gammel storryger. Jo, jo …. man rammes af vemod.

Det er ikke første gang, jeg får foræret halvandenflaske alkohol. Som dengang, finder jeg nok nogen, jeg kan hælde den på. En ting er sikkert og vist – Kaj får den ikke! Han er på kur! Han har et stort og ambitiøst cykelmål i 2016 og den levner ikke plads til alkohol og andre overflødige kalorier.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Helle K.
  7. december 2015 at

  Skål … og som jeg kender det. Jeg drikker stort set aldrig og bliver sådan lidt hmmm, når takken er en flaske. Jeg har redigeret en hjemmeside i mange år og til sidst bad jeg om et gavekort til en butik, hvor jeg kunne få noget, jeg havde lyst til at eje. Frækt? måske, men det virkede og alle var glade.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Hårdt at være hjemsendt

  Stakkels Kaj. Det må være HÅRDT at være hjemsendt fra arbejde ... Nogen mener ligefrem, han er gået i praktik som efterlønner.

  Close