0 Udgivet i Familie

15 år

I dag fylder niecen 15 år. Vi skal til fødselsdagsfest i aften og vi har forberedt gode gaver.

Det Laura IKKE får i fødselsdagsgave, det er lov til at komme i skole. Der var pressemøde i går, forskellige corona-restriktioner blev lempet, men altså ikke hvad de store skolebørn angår og Laura går i 8. Hun og kammeraterne må sidde hjemme med online undervisning nogle uger endnu – det har de gjort i månedsvis i det år, der er gået. Billedet herover er fra i sommers. Dengang havde hun stadigvæk nogenlunde runde øjne – nu er de nok snart helt firkantede af al den skærmtid. 🙂

Da JEG fyldte 15 år i 1980 kunne man ikke online-undervises for internettet var ikke opfundet og der fandtes ikke computere i private hjem. Jeg gik i 9. klasse. Den dag jeg havde fødselsdag var jeg i erhvervspraktik hos en Tandlæge. Det var i den uge, at jeg blev 100% sikker på, at jeg IKKE skulle være Tandlæge når jeg blev stor!

Hvad Corona-lempelserne angår, blev det tilladt at mødes op til 25 personer til udendørssport. Juhuuuuu. Vi må cykle sammen igen! Og jeg cykler jo igen, nu. Alene, ganske vist. Ribbenene gør ikke ondt mere. Så skal jeg også bare lige af med angsten for, at der er nogen der vælter mig omkuld, så jeg slår mig.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar