0 In Ferie

FC Barcelona

Og så var der fodboldkampen, FC Barcelona mod Real Betis på det gigantiske Camp Nou.

Og WOOOW – sikke en oplevelse at sidde der, helt oppe i toppen (jeg talte, at vi gik 8 etager op ad trapperne), med udsigt over hele stadium og Barcelona by night i baggrunden.

fcbarcelona1

Jeg er ellers ikke sådan til fodbold … Faktisk blev jeg genstand for en del moro, da det gik op for svigerdrengen, at sidste gang jeg havde været til en fodboldkamp var i 1986 –  og “det var jo dengang Morten Olsen var anfører for det danske landshold” og ha-ha-ha …. det er jo 100-år-og-en-madpakke siden.

Kaj havde taget sin FC Barcelona kasket på og var en lille smule svimmel under den, som han sad der, højt oppe.

fcbarcelona2

Hold-nu-op, hvor det lød det flot når alle de mange tusinde mennesker piftede og sang eller klappede. Og hvad der så iøvrigt foregik nede på grønsværen kunne for mig være et fedt. De kunne have gået KAPGANG, om det skulle være.

TÆNK, at de kan sælge så mange billetter til en dødsyg foldboldkamp. Jeg synes den var lige så kedelig at se på, som tipskampene lørdag eftermiddag i fjerneren. Men at være på det store stadion, jo – det var oplevelsen værd.

fcbarcelona3

Imponerende også at se de mange tusinde mennesker blive sluset ud fra stadium efter kampen. Pga. mylder i metroen, spadserede vi hele vejen hjem til Raval. Endnu en dag med mange kilometer i benen

PS. FC Barcelona vandt 3-0.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Ferieklar

Pyyyhhhhh - 3 stive timer. Så længe tog det min far og jeg at nå så vidt som til at få monteret Thulestativ og 4 cykler. Det er nok at...

Close