Så er der serveret. Der’ bøffer og bønnefritter på slankemenuen i dag.
Bønnefritterne måtte have en ordenlig tur på varmluft ,for at blive sprøde. De kom til at smage meget bedre, end de ser ud.
Så er der serveret. Der’ bøffer og bønnefritter på slankemenuen i dag.
Bønnefritterne måtte have en ordenlig tur på varmluft ,for at blive sprøde. De kom til at smage meget bedre, end de ser ud.
Æv - vågnede med en drønende hovedpine i morges. Den stammer fra nakke og skulder og ryg, for jeg er stiv i kroppen af, at sove i mere eller mindre...
2 Comments
A+K/VenterPaaVinBlog
20. januar 2016 atDe smager skønt, især hvis de har fået en gang paprika og er serveret med chilimayo og røde bøffer – uf, det er godt.
– Anne
Helle
21. januar 2016 atMine fik sådan et kartoffel-blandingskrydderi. Og så olie, selvfølgelig. Det nok i virkeligheden det, de smager af.