0 In Bakker

Bkool, Helle

Jamen, selvfølgelig skulle jeg da også prøve Kajs nye Bkool Hometrainer. Så i dag, da jeg kom hjem fra arbejde, kom Cannondale i stativet.

bkoolhelle2

På computeren valgte jeg, at cykle turen “op til tankstationen” – eller Coll de sa Batailla, som bjerget hedder. Den har jeg kørt utallige gange nede på Mallorca. jeg ville kunne huske, hvert eneste hjørne af ruten.

Og jo, det var såmænd meget naturtro (når man ser bort fra, at man hverken kunne dufte citrontræer eller høre bjerggeder bræge. (Mand! Hvor jeg glæder mig til at komme til Mallorca igen).

bkoolhelle1

Det tog mig 40 minutter at cykle op. Kaj kom ind og så til mig, netop som jeg ankom til benzintanken.

“Er du oppe?”, spurgte Kaj og tilså sin computer.
“Jep. Jeg vil godt bestille en baguette med skinke og ost” …. ha-ha-ha.

For ikke at ødelægge hans statistik, måtte jeg love at slette turen bagefter, for jeg kørte nemlig i hans navn og med hans profil. Helt fint med mig.

En OK motionsoplevelse på stormfuld og møghamrende våd januardag. At dømme efter hvordan mine skinker har det her fredag aften, var timen på Bkooler ikke spildt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Punkteringspause

Det var heldigvis ikke mig, men én af de andre der punkterede. Derfor kan jeg stå her og slappe af og drikke (energidrik!) under pausen65 km blev det til i...

Close