0 In Cykeltøj

Nyt klubtøj

Der var generalforsamling i Baghjulet i går aftes. Det kan godt være lidt kedeligt.

Man klapper af de frivillige, klapper af beretningerne, klapper af kåringerne, klapper endnu mere af regnskabet (og aftensmaden) og går til eventuelt.

DET var til gengæld spændende i år og jeg havde taget det store kamera med. Det nye klubtøj skulle præsenteres. 125 fremmødte medlemmer ventede spændt.

klubtoj1

I kraft af min funktion som webmaster, var jeg en af de få der havde set tøjet på forhånd, nemlig på billederne der skulle lægges på hjemmesiden. Nu skulle jeg se det LIVE på rigtig levende mennesker med de buler og kanter både her og der, som der sjældent er på mannequin-dukker.

ingelynggaard

Designeren var en kvinde, der havde tænkt over, hvordan det her ville se ud i XXL og bagfra.

klubtoj2

Jeg blev ikke skuffet. Det er stang smart. Trafiksikkert og anderledes.

klubtoj3

Der var store klapsalver ( – så klappede vi igen) til det udvalg, der har haft det store arbejde med tøjet. Uha, fra min tid i bestyrelsen husker jeg stadig, hvor meget arbejde der er forbundet med sådan noget.

klubtoj4

Og ved I hvad? Det betyder én ting: Jeg skal have nyt cykeltøj igen!

Selvfølgelig skal jeg da det! Så jeg må bryde mit løfte til mig selv om ikke at købe nyt, før det gamle er brugt og slet ikke købe nye ting, lige pt. hvor jeg snart skal flytte igen. Bare lige denne her gang. Jeg er nødt til det 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar