2 In Udstyr

Garmin kursus

Torsdag aften: Garmin kursus.

Nu er jeg tip-top ajour med mit nye apparat, som jeg måtte købe, fordi den gamle stod af. Herunder ses den ene af aftenens 3 undervisere. Jeg er sikker på, han ser så afslappet ud, fordi de opbragte elever har forstået alt, hvad der er blevet fortalt.

garmin

Min nye Garmin er sat op med de felter, jeg vil have. Nu mangler jeg sådan set bare, at få fyldt noget data ind i den og det kan kun ske: UDE PÅ CYKLEN.

For en sikkerheds skyld har jeg lagt et ambitiøst marts-program for mig selv (i Garmin Connect, forstås). Mine seneste 15 års træningskalendre fortæller mig, at jeg i gennemsnit kører 295 km. udendørs i marts (ikke et ord om spinning eller anden træning) – jeg sætter målet til 600 km.

Jeg har én vigtig modstander her primo marts: Vejret! De snakker om snevejr i weekenden, og bliver det dårligt vejr, kommer Cannondale i hvert fald IKKE ud og på mountainbiken er det ikke så sjovt at tælle kilometer. Hmmmmm …. ? Måse skulle jeg finde på noget andet at tælle på?

Jeg lægger ud med vintercupafslutning på søndag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lars
  4. marts 2016 at

  Hej Helle, når der køres MTB tæller jeg timer/minutter i bevægelsen på cykel, da det som du selv skriver ikke rigtigt giver mening at tælle km. Garmin Connect kan sættes op med grafer der viser henholdsvis km og tid og ligeledes et niveau under, hvor der så kan dele på aktivitestype f.eks. MTB eller Landevej.

 • Reply
  Helle
  4. marts 2016 at

  Det er smart – og nu har jeg jo lige lært at sætte mine boards på Garmin op til hhv. MTB og racer. Det må jeg have gjort.

 • Læg en kommentar