0 In Bakker

Mallorca fortræning

Årets 2. tur på raceren blev samtidigt årets længste – 91 km. kunne jeg notere, da jeg var hjemme.

cannondalelaengstetur

Turen blev kørt sammen med 14 andre Baghjulere, som den første Mallorca fortræningstur. Vi kørte en masse bakker – bla. Munkebjergbakken, som jeg endnu en gang fik erobret. Der er lige 20 tråd, hvor man tror, at NU falder man baglæns af, så flader den lidt igen.

Jeg har et træningsmål vedr. Mallorca. Det er mit mål, at blive i form til at køre med Allans hold – mindst et par gange, når vi kommer derned. Det kræver lidt mere af mig, for Allans hold kører både hurtigere og længere end mit.

Derfor gjorde det noget ved min selvtillid i dag, da jeg TRAMPEDE forbi Allan på Brejninge Bakken. Han var nem at overhale. Han TRAK nemlig sin cykel op, med begrundelsen “trætte ben” 🙂

Mine ben var faktisk OK gode i dag. Jeg er tilfreds, her tidligt på sæsonen.

De sidste kilometer hjem var hårde – der var hård vind med vindstød op til stormstyrke. Selvom jeg har cyklet hen over Lillebæltsbroen 2 gange dagligt i 6 år, husker jeg faktisk ikke at have oplevet SÅ hård vind, som i dag.

SÅ er man pludselig glad for, at have nogle kilo med.

Da vi kom over broen (ingen blæste af), måtte vi lige stå og sunde os lidt, inden vi sagde farvel og tak for turen. Pyhhh – det var en grim oplevelse.

Påsken synger på sidste vers. Jeg skal SÅ MEGET nyde de sidste timer af min påskeferie.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar