2 In Cyber-livet

10 års jubilæum

Her skal I se hvem jeg fotograferede under min og Kajs cykeltur i går – friske drenge fra Middelfart Cykelklub på forårstræning.

mcc

Vi mødte dem på Kongebrobakken, hvor Kaj og jeg sluttede turen med 2 (for Kajs vedkommende 3) gange op ad bakken. Jeg overhalede flere af drengene op ad bakken.

Retfærdigvis skal siges, at DE kun cyklede med ét ben – jeg brugte to 🙂

Men ellers er det jo blevet den 8. april 2016 og dermed JUUUBILÆÆÆUMSDAG.

10-aars-Jubilaeum1

I dag er det præcis 10 år siden, jeg skrev det første indlæg på helleshyggeblog.

Og hvad handlede det indlæg så om? Porno?!??!

AK, hvad har man ikke bedrevet det til.

For 10 år siden var det ikke så almindeligt at blogge. Jeg skrev næsten i smug og fortalte ikke nogen om min blog. Da min familie opdagede bloggen blev de skrækslagne og snakkede om, at blive “hængt ud på nettet”. Senere slappede de af – helleshyggeblog er ikke spor farlig.

For mig var fænomenet nyt og autentisk. I 2006 var Facebook lige knap-op-nap kommet til Danmark (de første profiler kom i 06/07). Mine læsere var da også primært andre bloggere. Kun få af dem fra dengang holder endnu. Da jeg flyttede fra smartlog platformen i 2008 og til egen hosting, mistede jeg mit blogger-netværk. I dag kommer langt de fleste læsere ind på min blog via Facebook Networkblogging eller Google.

Det var slet ikke almindeligt at blogge kommercielt i 2006 – eller corporate, for den sags skyld. I dag er der ikke mange der blogger, uden at have et eller andet ønske om, at tjene penge på det. Jeg har den største mistillid til alt jeg læser på blogs og tænker som noget af det første “hvad vil du mig, med det her?”.

4000 blogindlæg, er det blevet til. (God læselyst til den “stalker” der vil tjekke mig ud på nettet! Arme dig) 🙂

Det mest læste indlæg ever i de 10 år er “Hvor ER folk dog sure” (hvilket skyldtes, at det blev del i nogle Facebook fora). Dernæst indlægget “stressende” (hvilket nok er et ord der ofte googles på). Så kommer “Dramatisk fredag aften” (sikkert fordi der rigtig ofte googles på endoskopisk torakal sympatektomi, hvilket afføder så mange spørgsmål til Emilie, at hun har en standard-redegørelse hun sender til folk som svar) og ikke langt derefter “Det knap så fede ved Odense-København” (som bla. blev delt på Feltet).

Hyggehelle anno 2006 er ikke lig med Hyggehelle anno 2016. Sådan er det.

Jeg har aldrig tjent en eneste krone på Helleshyggeblog. Jeg har leget med tanken om reklamer, sponsorerede indlæg og partner-ads, men hver gang mister jeg helt motivationen – og lysten – det duer ikke for mig. Helleshyggeblog er kun til hygge og fritid.

Min egen lille private klumme på nettet.

Helleshyggeblog er blev en del af mig.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Gitte Boesen
  8. april 2016 at

  Tillykke med jubilæet – jeg læser med stor fornøjelse din blog – også selvom jeg slet ikke aner en dyt om cykelsport 🙂 Nu ved jeg dog lidt mere.

 • Reply
  hellestougaard
  9. april 2016 at

  🙂

 • Læg en kommentar