0 In Bolig og hjem

Det bli’r så godt!

I aftes nussede vi rundt ude i det nye hus. Vi gjorde rent og vaskede gulve. Vi havde møde med gardinmanden, som leverer lamel- og rullegardiner til hele hytten om bare 10 dage.

Det bli’r så godt!

Vi nød ROEN (vi er lidt overraskede over den trafikstøj vi har her i vores lejebolig – vi vidste slet ikke, trafik kunne genere så meget, os der har levet en beskyttet tilværelse i Ø-kvarteret i 20 år).

finudsigt

Senere oplevede vi for første gang solnedgangen ud af stuevinduerne. Det var flot – med Lillebæltsbroen i baggrunden og Staurby Skov. Årrhhh – det bli’r så godt!

I morges kunne jeg læse i Kajs avis, at mine klubkammerater var i Staurby Skov tidligere på dagen, for at gøre et lidt lobby-arbejde, da kommunen holdt pressemøde med brugere og interessenter. Kommunen har netop forpagtet skoven, som bliver offentlig tilgængelig for os alle sammen.

Det bli’r også godt.

staurbyskov2

Det er fridag i dag. Hamborg venter forude – koncerten med Australian Pink Floyd er i aften.

Jamen – det bli’r så godt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Alene i huset

Kl. 8 i morges satte jeg en bilfuld MTB ryttere af på havnen i Sønderborg. De skulle af sted MTB tur på Gendarmstien. Brrrrrrrr - hvor var det dog koldt! Jeg nød at kunne sætte mig i bilen og køre hjem i varmen. I morgen skal flokken hentes i Rødding. Nu slapper jeg lidt af - morer mig lidt i Photoshop, med at putte Nikoline ned...

Close