0 Udgivet i Mallorca

Mandag i solskin på Mallorca

Her har vi dagens turleder, med hvem jeg har cyklet 106 dejlige, solrige kilometer i dag.

mallorca-mandag1

Han er i færd med at plukke roser til alle damerne i sin gruppe (hvad fedter han for?). Bagefter havde han så meget rød Mallorca-jord i klamperne, at vi måtte have et rengøringsstop inden vi kunne cykle videre.

Dorte, hun var en tur i “Hullet” i dag.

mallorca-mandag2

Nemlig det hul I ser herover. Heldigvis skete der kun materielskade – en punktering på både for og bagdæk samt 2 ødelagt fælge.

mallorca-mandag3

Drengene klarede punkteringerne i et snuptag og de ødelagte fælge kunne hun godt humpe hjem på. Herhjemme afleverede hun den ødelagte cykel til cykeludlejningen og fik en ny i bytte. Heldigvis er den forsikret 🙂

Hjemturen var lidt ubehageligt. Vi kørte på alt for store veje. Bilerne drønede tæt forbi os. Så bliver vi lidt stressede og nervøse og begynder at råbe til hinanden. Vi må have tilrettet tur 23 i Baghjulets Mallorca tur-katalog, så vi kan komme ind på de små cykelveje hele vejen rundt.

Snart venter aftensmaden. Jeg ved ikke helt, hvilken tur jeg springer på i morgen. Som jeg sidder her og er har de første 240 kilometer i benene, synes jeg virkelig ikke jeg er til store bjerge i morgen. Vi må se.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar