0 In Cykelmotion

Ensom søndagstur

I dag var der lang tur på Melfar 24 timers ruterne og som 74 andre, mødte jeg op for at deltage, evt. bare på en enkelt omgang.

godpladsnej

Jeg fandt den turleder, jeg ville følge og de store grupper begav sig ud på ruten. Kort efter befandt jeg mig på Bogense Landevejen – ikke ét af mine yndlingssteder og slet ikke i store grupper.

Hvad? Drømmer jeg eller er jeg stadigvæk på Mallorca?

Jeg befinder mig på vej ud af “sivene” med halvdelens af Europas cykelturister blæsende omkring mig i anden, tredje og fjerde position mens Mallorcinske landsbiler fløjter tæt forbi os.

Aaajjjj – jeg har ikke nerver til at sidde i alarmberedskab på befærdede landeveje i store grupper – ikke i dag. Jeg ser Roerslev forude – Roerslev, det er noget med små veje – jeg får råbt til omkringliggende at jeg kører fra og kaster Cannondale til højre – ind på de SMÅ cykelveje.

Jeg havde kun kørt med gruppen i 10 minutter.

Aaaaahhhhhhhhhhhhh …. sikke en lettelse.

godpladsja

Væk med stress og ubehag. Her kan jeg være. Og sikke dog et vidunderligt dansk forårsvejr at komme hjem til – 54 kilometer, blev min ensomme søndagstur.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
“En mand kommer hjem”

Kors i fedt-øret, hvor var den kedelig den film!Men det var da sjovt at gense koncertscenen. Der var vel blevet rundt regnet 3-4 minutters film ud af de 6 timer...

Close