4 Udgivet i Mad

16-11-16

16-11-16 startede med noget (for mig) nyt: Overnight oats.

Og den morgenmad lyder meget mere ulækker, end den er.

Altså, man tager 1 dl. havregryn og 1 dl. mælk, blander det sammen og sætter det i køleskabet natten over. Næste morgen rører man den kolde grød op med et par spiseskefylde skyr, rører evt. lidt bær, kakao eller vanille i (hvad man nu har) og topper op med noget knas man kan li’.

Hmmmm, go’ morgenmad og det mættede rigtig godt.

Efter fyraften hentede jeg mine længe ventede nye briller – de har været 2 måneder undervejs – jeg frygtede jo helt, de ville være gået af mode, inden jeg nåede at få dem. Optikeren var ked af fejlen, men jeg fik en god rabat og den betalingsordning jeg ønskede, så jeg gik formildet og med nyt klarsyn hjem med de nye briller (billede følger en anden dag).

Så en spinningstime hos Keld (hård!) efterfulgt af 800 meter rolig restitutionssvømning med slukket lys og i tusmørk (mildt – og hyggeligt).

16-11-16 er godt brugt. Jeg er klar til at krybe til køjs og møder forhåbentlig 17-11-16 frisk og veludhvilet i morgen.

Godnat.

Andre blogindlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Jens Peter
  8. december 2016 at

  Det er faktisk en gammel schweizisk spise, som kan kombineres i det uendelige med frugt, nødder osv.

 • Svar
  Helle
  9. december 2016 at

  Schweizisk? Det vidste jeg ikke. Ja – frugt, nødder, bær – variationsmulighederne er mange.

  • Svar
   Jens Peter
   9. december 2016 at

   Jeg tror faktisk det var en gigtlæge, som fandt på det til sine patienter.

 • Svar
  Helle
  10. december 2016 at

  Så er det måske ovenikøbet godt for mit knæ? (Det har gjort ondt med mellemrum, siden Ecco Walkathon sidste efterår).

 • Læg en kommentar