0 In Mine cykler

Aj, Lady Merida. Det skulle du ikke høre.

En dejlig weekend i februar lakker mod enden og jeg kan notere flere succesoplevelser – og dem skal man som bekendt huske at fokusere på.

Den startede som bekendt med det flade hjul, der blev fixet 1-2-3. Så fredags-MTB turen og dernæst den HOTTE Chili Con Carne, som blev en succes. Der var mad til både fredag og lørdag aften og Kaj reagerede positivt på den.

Lørdag kom cykelturen med Gitte og Kirsten – og puha … – jeg var udfordret. På Lady Merida må jeg lægge kræfter i hvert eneste tråd, hvis jeg skal følge efter de piger. Ingen fribilletter til mam-Helle, når pigerne blæser af sted foran mig med deres kæmpestore hjul. Men jeg overlevede og det var god træning.

Søndag morgen sov jeg længe.

Senere restituerede jeg (fysisk) foran computeren, hvor jeg kom et godt stykke videre, med et freelance projekt. Det er årets 2. freelance projekt, som jeg snart kan holde første briefing på. Ikke dårligt.

Det er HÅRDT at dobbeltjobbe. At være lønmodtager fra 8-16 og selvstændig fra 17-20 … Belønningen falder et par gange om året, når jeg vælger at tildele mig selv lidt LØN. Årsregnskabet er lige gjort op og der er rent faktisk overskud nok til en ny cykel til Helle.

Aj … Lady Merida. Det var ikke meningen du skulle høre det allerede nu, men 5 år sammen – det er da også noget, ikke? Og husk, Helles cykler får altid nye liv andre steder.

Det er søndag aften. Grill-kyllingen simrer i Weberen og der er dømt skumring og hygge i rækkehuset.

raekkehushygge

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar