0 In Vintercup

Vintercupafslutning med podieplads

Min nye mountainbike var flyvende til Vintercupafslutning i dag og jeg havde ingen problemer med at følge efter Dorte og det bemærkede både hun og jeg.

Med de samme kræfter kom jeg rigtig meget hurtigere fremad på mine 29″ hjul, i forhold til Lady Merida – UDEN ondt i knæene.

Vi drønede ud til post 1 (ajj, alt det mudder der kom på min nye cykel ude bag den bondegård). Brrrroouuuuum – videre til post 12 (åhhh, gearerne skiftede som en drøm).

Så post 5 inkl. henvisningspost (der var langt derud. Det øsregnede. Cykelbrillerne duggede). Så hentede vi post 10 og derfra videre ud mod post 3, hvor vi måtte opgive at hente henvisningsposten. Tiden var ved at være gået.

Fuld gas i mål – vi undgik strafpoint.

Så i bad og dernæst ind til festmiddagen – Wienerschnizler fra Fangel Kro. Da det endelige resultat for hele cuppen var klar, lå Dorte og jeg på en delt 3. plads.

For første gang i de 13 år jeg har cyklet vintercup kom jeg i vinderrækkerne og fik rø’vin mæ hjæm (den får Kaj – jeg er alkoholfri på 4. år nu).

Dælme godt kørt af par nr. 199. 

Vintercupgaven i år var en fin buff. Dorte og jeg tog den på med det samme.

Det har været en god vintercupsæson og jeg kan slet ikke vente, til jeg skal ud på min nye cykel igen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Plus og minus til turlederen

Det gode ved Baghjulets turlederordning er, at med mange forskellige turledere, får man mange forskellige cykelture. Ikke 2 turledere gør det ens og vi kommer sjældent på de samme veje...

Close