0 Udgivet i Fest

18.08.18

NU forstår jeg bedre, hvorfor det var så svært at få en tid hos en frisør, da jeg for 3 måneder siden begyndte at planlægge sølvbryllupshåret. Det er jo en særlig dato i dag – 18.08.18 – der er usædvanlig mange bryllupper i byen og alle frisører har travlt med at sætte bryllupshår. Kun med møje og besvær fandt jeg en ledig tid. Salonen (hvor jeg aldrig havde været før) var fuld af brude og brudepiger. Jeg fik mit hår sat fint op til sølvbryllupsfesten i aften.

Forinden måtte jeg en tur forbi et par tøjbutikker, for jeg manglede bare lige en top til min nye leopard-mønstrede nederdel. Sørme om ikke første butik jeg kom forbi, havde en nederdel i vinduet, præcis mage til min. Så måtte de da også have noget der passede til?

Jeg handler ellers aldrig i den butik. Jeg har alt for mange gange prøvet at gå derind, uden at føle, jeg fik ordenlig hjælp. Endt med at stå “med bar røv” i deres prøverum, overladt til mig selv med en hel masse forkert kluns. Jeg gider ikke rende rundt selv og lede efter tøj, på butikkens hylder. Kan de ikke ekspedere mig, får de ingen handel. Sådan gik det også i dag. De foreslog 6 forskellige bluser, der overhovedet ikke passede til hverken mig eller nederdelen. (Ku’ de virkelig ikke se det?)

Så jeg tog mit tøj på igen og gik … længere ned af gaden til den butik jeg plejer at handle i.

“Kan jeg hjælpe?“, spurgte indehaveren.
“Gid du kunne!“, svarede jeg og forklarede mit forehavende.

Det første hun hev ned fra hylden passede perfekt til min nederdel, min smag og til min bulede krop – ja, sågar til mine guldstøvler, som jeg skal have på for første gang i aften. Herligt – Hvordan kunne hun vide det?

Jeg kvitterede med at vælge en lille jakke oveni – perfekt til formålet, kørte dankortet igennem og betalte et fircifret beløb.

Blusen med guldstopperne kræver en stropløs BH, så en tur forbi en anden butik, hvor jeg fandt den og et par strømper.

Sådan. Med håret sat og tøjet på plads, mangler jeg kun makeup’en. Den kan jeg heldigvis klare selv.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar