0 In Sikker på cykel?

2 nærdødsoplevelser

Forresten havde jeg TO nærdødsoplevelser, under gårsdagens lange tur.

Den første kom på vej til mødestedet, sammen med Kaj.

Vi kører på cykelstien ind af Strandvejen mod Middelfart. En bil på vej i samme retning holder stille på vejen, fordi han skal dreje til venstre op af Staurbyskovvej. En kæmpestor sort Audi overser, at bilen holder stille. I sidste sekund, blokker føreren af Audi’en bremserne og KASTER sin bil til højre, lige ind over cykelstien, hvor Kaj og jeg kørte.

Arrrmen – han var 10 cm fra at brage ind den holdende …!!

Der skete ikke noget. Men hvis vi havde være lidt længere fremme …. FOR SATAN! Han kunne have klippet os der på cykelstien.

Den anden nærdødsoplevelse havde jeg ude i Balslev. Min grupper cykler pænt 2 og 2 i højre side af vejen, da en bil skal UD af sin indkørsel ved en gård. Hækken er høj, oversigtsforholdene dårlige. Føreren kører langt frem, ud på kørebanen, mens han kigger til højre, for at se om der kommer bilen fra den anden side … os fra venstre ser han ikke. Han kører lige ud imod os.

Vi RÅBER op!

Føreren blokker bremserne.

Arrrmen … han var bare alt for tæt på Allans og mit højre ben (vi kørte inderst, i første og anden position).

FOR SATAN DA OGSÅ!

Hvad skal jeg sige ….?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Årets sidste cykeltur

Årets sidste cykeltur - Champagneturen 2014. En tur hvor mam-Helle her havde en anelse trætte ben .. For det første sov jeg dårligt i nat og måtte stå op og...

Close