2 Udgivet i Ham og så mig

2. oktober 1982

Den 2. oktober 1982 – for 25 år siden – havde Kaj og jeg været kærester i en hel måned! Og vi var SÅ forelskede!! Når jeg tænker tilbage, fristes jeg næsten til at sige, ligesom Kaj altid gør, når han ser video af pigerne fra de var helt små: ”Jeg kan stadigvæk dufte dem!” – Jeg kan også stadigvæk huske hvor godt han duftede  🙂

Den her lørdag skulle vi, for første gang siden vi mødtes, være væk fra hinanden i næsten et helt døgn!

Det var ikke til at holde ud!

Årsagen var, at Kaj skulle til bryllup hos sin kusine og sølvbryllup hos sin moster. Han forsøgte godt nok at slippe – men ”Nej!”, sagde hans mor og far. Han havde bare at møde.

Et halvt års tid senere, ved den næste familiefest, som var svigerfars 50 års fødselsdag, kom kusinen hen til mig og sagde undskyld, fordi jeg ikke havde været inviteret med til brylluppet. Det skulle hun selvfølgelig ikke undskylde – det var jo endnu ikke officielt, at Kaj havde en kæreste.

Heldigvis vidste jeg ikke den aften, at den 21-årige ”single” fætter var placeret til bords med brudens flotte veninde, med det lange lyse havfrue hår!! Det skete der så heldigvis ikke noget ved.

Nå– men vi overlevede da. Det var dengang …

I dag er det tirsdag den 2. oktober 2007 og i aften vi skal til samme kusine og moster hhv. sølvbryllup og guldbryllup.

Nu er jeg for længst blevet officielt og denne gang er jeg inviteret med.  🙂

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Kontorchefen
  2. oktober 2007 at

  Ville bare kikke forbi og sige hej… Længe siden… Læse hvordan det går med din dumme ryg. God fest…

 • Svar
  Helle
  3. oktober 2007 at

  Hej Kontorchefen. Ja – det er længe siden. Jeg kigger da ind til dig med mellemrum, når jeg suser forbi Lizelottes blogroll.
  Jo tak – den dumme ryg er i god bedring 🙂

 • Læg en kommentar