1 In Vi ser cykelløb

2 på Strib

Jamen for Søren da! Da jeg kom hjem fra min (efter en fredag på hjemmekontor hårdt tiltrængte) restorative MTB cykeltur i går eftermiddags så jeg, at Søren fra Strib dælme vandt Stage 19 – og dermed har taget TO etapesejre i Tour de France.

Jamen, det’ stort!

“TO PÅ STRIB“, råbte Dennis Ritter, da Søren kørte over målstregen, med henvisning til Sørens barndomsby.

Det er en sætning, der kommer til at gå over i historien på niveau med “HUDDELIHUT!”. 🙂

I kraft af min fortid som redaktør på Baghjulets klubblad, har jeg stadig billeder af Søren i arkivet.

Nemlig ovenviste fra 2006, som hans far sendte til mig til brug for en artikel. Jeg kan læse i artiklen fra dengang, at hans far fortalte, at Søren kørte fra alle de voksne mænd til Baghjulets Torsdagstons.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Asger Frank
  19. september 2020 at

  Ej, hvor sjovt at du har det 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Gensyn med en gammel ven

  I dag har jeg drukket formiddagskaffe hos en veninde og se, hvad jeg fandt i hendes cykelskur, da jeg skulle hjem:Min gamle TREK, som hun overtog efter mig, da jeg...

  Close