0 In Familie

20 års fødselsdag

I dag tænker jeg på, at det er vores kusiners – Kajs søsters tvillingers – 20 års fødselsdag.

Tænk – 20 år!! Det føles som om, vi fik dem i går.

Det var en regnvåd og kedelig lørdag. Kaj og jeg stod op og tog i svømmehallen med Nikoline og Emilie.

Der skete noget særligt, den lørdag formiddag i Hårby Svømmehal. Emilie rejste sig op i det lille, varme babybassin og gik 3 skridt! Selvfølgelig godt støttet af vandet, men alligevel – hun var kun 8 måneder.

Bagefter tog vi hjem. Spiste frokost. Ungerne sov til middag. Om eftermiddagen gik vi i haven, hvor de legede i sandkassen iført gule gummiregnbukser.

Vi måtte være over Emilie hele tiden, fordi hun puttede ALT i munden.

Sent på eftermiddagen fik vi den overraskende, men glædelige nyhed. Kajs søsters tvillingepiger var kommet til verden – godt nok for tidligt, men de havde det godt.

4 dage efter hørte regnen op og solen begyndte at bage ned over moder Danmark.

Herefter regnede det overhovedet ikke i 2 måneder!

Først på Nikolines 3 års fødseldag, faldt de første regndråber ned over et knastørt sommerlandskab.

Det var i den sommer, at Emilies babybrune hår blev lyst og forblev det.

Hvor er det sket meget siden da. Hvis nogen havde sagt til mig dengang, at om 20 år er de to små piger (som tog AL vores tid dengang), voksne og flyttede hjemmefra, ville jeg have tænkt, at de var fulde af løgn.

20 år er hundrede år!

Måske ville jeg ligefrem have gjort som min veninden gjorde ved mig forleden dag, da jeg (forsigtigt) antydede, at det jo ikke var sikkert hendes 16-årige boede hjemme så længe, når han først kom hjem fra efterskole: Have stukke vedkommende et par på skrinet 🙂

Jeg er tidlig oppe i dag. Jeg er lidt “oppe at køre” over et spændende projekt, som jeg lægger sidste hånd (den højre – den uden slynge) på i dag.

God dag – og god fødselsdag – derude.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar