0 In Løb

Halvmaraton på min vej

Jeg satte mig selv på noget af en opgave i går. Der var Lillebælt Halvmaraton og jeg ville ud og heppe på løbere og walkere. Godt stoppet ud med varme trøjer og vinterhuer (det var piv koldt) gik jeg ned til vejen, forsynet med en “post-danmark-rundt-klap-hånd” i hver hånd. De kan lave noget larm.

Og så stillede jeg mig op og heppede af den ene og den næste og den næste og hende der og ham der og ham og ham og ham ….

Wow! Tænk at kunne løbe 21 km! Jeg arbejder på, at kunne komme til løbe 5 …

Nå, efter en rum tid, kunne jeg ikke holde ud at høre på min egen larm mere og horden af tusindevis af løbere holdt aldrig op.

Så jeg endte med at forære mine klaphænder til nogle andre tilskuere (som var ved at være helt ømme i hænderne af at klappe og blev glade for mine redskaber). Blandt andet Lone her (min gymnastikveninde) der havde et travlt job som “kombardo”.

Jeg sluttede med at hilse på Kajs søster og svoger, som var walkere i dag. Herefter suste Kaj og jeg baglæns ud af vores afspærrede by og kørte mod Århus, hvor Emilie havde sat Daddy stævne til en lille gardinophængningsopgave.

Vi grinede af, at Emilie borede MØRKLÆGNINGS-GARDINER op på en 4. maj. Er det mon noget, jeg har glemt i hendes opdragelse?

Søndag morgen er jeg frisk fra morgenstunden og snupper en cykeltur med Baghjulets gr. D. Vi var 6 i gruppen og fik en god, homogen tur på 75 km.

Nu: Hvile, varm te og et par sider i “Hvor taler du flot dansk!”, Abdel Aziz Mahmoud’s bog, som jeg lige er begyndt på.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Fisk på middagsbordet

Jeg er netop hjemvendt fra 4 timers juleshopping i Kolding Storcenter. Aftensmaden fik jeg ikke planlagt - men se, hvad der ventede mig, da jeg kom hjem:Han bragte middagsmaden hjem...

Close