1 In Defekt!!!

206 kilometers “non-drafting”

Mit 12 timers løb i dag, fik et træls start. 2 punkteringer på de første 10 km og jeg havde kun 1 slange med. Så måtte jeg stå og vente på servicebilen. Den var godt nok relativt hurtigt på pletten og Erik fixede min slange med lynets hast, men der gik alligevel 5 kvarter med det her og da var alle grupper pist væk og jeg så ikke skyggen af nogen af dem resten af dagen.

Jeg kom til at køre 206 kilometer “non-drafting” – mutters alene!

Det var sgu lidt svært, at holde moralen oppe, men det der gjorde, at jeg alligevel havde en god dag på cyklen, var først og fremmest vejret. Dejligt varmt solskin og tilpas svalende briser. Medvind fra forskellige retninger – men ruten er kuperet og når man ligger alene, er det hårdt arbejde hele vejen rundt.

Jeg havde lovet mig selv, at det jeg ville lytte til min krop og det blev min ryg, der talte til mig efter de 206 kilometer. Benene var stadigvæk gode, men ryggen gjorde forbandet ondt. Derfor stoppede jeg. Det havde været en fin dag, god træning og jeg havde kun al mulig grund til at være tilfreds med min indsats.

Hold kæft, hvor er det lækkert, at ligge hjemme så sofaen med en kold øl kl. 23.30. Godt træt og med udsigt til at kunne smutte i seng om kort tid. Hvor er jeg glad for, jeg ikke skal cykle i 24 timer. 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FruE
    5. juni 2011 at

    Du er f***** sej Helle!! 🙂 Øllen og sofaen var velfortjent.

  • Læg en kommentar