2 Udgivet i MTB

21,9 km med 17 i snit

Lillebælt Halvmarathon blev de sjoveste 21,9 km med 17 km i snit, som jeg og min mountainbike nogensinde har kørt!

Jeg fulgte 2. dame rundt. Hun hed Maria Stig Møller og det tog hende såmænd kun 1 time, 14 minutter og 11 sekunder at løbe turen.

Det var rigtigt sjovt at cykle over den gamle bro, ude midt på vejen og ind gennem gaderne, som var fulde af jublende tilskuere. Rigtig skægt, at få lov, at opleve et halvmarathon fra en cykelsadel – når nu man ikke kan løbe …

Jeg vil ønske, jeg havde haft mod til at tage kameraet op af lommen, så I kunne se nogle af de udsigter jeg havde på min tur. Men det turde jeg ikke! I stedet koncentrerede jeg mig om opgaven og den var vigtig. Min funktion var en service til publikum, så de kunne se, at denne løber var 2. dame.

Her får I et par billede af mig og Ellen-Marie og resten af Ejby Cykelklub, mens vi gjorde cykler klar før løbet.

De fire ryttere, der skulle cykle foran hele feltet, fik båthorn monteret på cyklerne.

Da vi sad over fadøl og sandwich efter endt arbejde, sagde jeg “Tak, fordi I ringede til mig!”. Noget frivilligt arbejder er bare sjovere end andet. 🙂

PS. Jeg begriber ikke, der er nogen der gider at løbe, når cyklen er opfundet!

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Frida
  9. maj 2010 at

  Jeg gider godt løbe 🙂

 • Svar
  MrsBaloui
  9. maj 2010 at

  Åh jo 🙂 Som jeg fik sagt i min kommentar til dit forrige indlæg…
  Lillebælt Halvmarathon er en OPLEVELSE, som jeg ikke ville have været foruden 😀

 • Læg en kommentar