2 Udgivet i Kraveben/ Motionscykling

22 dage til operation

Så er der 22 dage, til jeg skal have opereret mit venstre kraveben.  Det kommer til at ske få dage efter, jeg er kommet hjem fra Mallorca og 10 dage før jeg rejser til Samos.

Jeg glæder mig til at få det ordnet.

Gad vide hvordan det bliver, at gå med skruer i både højre og venstre kraveben …. Oprindelig (læs: foråret 2011 – der er sket meeeeeget, siden da) var det min plan, at jeg ville have fjernet skruerne i det højre denne vinter.

Nu orker jeg det simpelthen ikke …

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Kirsten
  10. april 2012 at

  Først og fremmest rigtig god tur!
  Og så er det jo bare det mest fanatstiske billede – som to knytnæver der hilser på hinanden. Det burde du få indrammet (evt. til evig skræk og advarsel… ;-))

 • Svar
  Helle
  10. april 2012 at

  Tak for det, Kirsten. Min ortopædkirurg (samme som opererede mit højre kraveben) skulle være en af Danmarks bedste håndværkere til netop denne skade – så jeg håber han klarer file og tilpasningsarbejdet …. én gang til 🙂

 • Læg en kommentar