0 In Motionscykelløb

24-timers løbet aflyses

Her torsdag aften lægger jeg en breaking news op på hjemmesiderne – Melfar 24 2018 aflyses!

Det sker fordi tidtagerne har trukket sig med kort varsel og med de erfaringer Løbsledelsen har med tidtagere (og hvor svært de har ved at håndtere arrangementet) – vi snakker 13 arrangementers erfaring – så ved de, at det ikke er realistisk at få en ny tidtager kørt i stilling på så kort tid. Flere tidtagere har sagt nej tak til at løse opgaven, flere er kommet vanvittig dårligt fra at forsøge …

Woooooow …

Hvad i al verden skal jeg så lave den første weekend i juni – jeg der har været til Melfar 24 timers løb siden starten i 2004 ?!

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Spænd cykelhatten!

Jeg spændte cykelhjelmen ekstra grundigt under hagen, inden jeg tog ud på Biancien i dag. Ved middagstid blev jeg nemlig ringet op af min vintercupmakker. Hun havde væmmelige nyheder. Hendes...

Close