0 In Vintercup

I læ i Nørreskoven

Det blev en frysende kold vintercup tur i Sdr. Stenderup syd for Kolding i dag. Det blæste 9 meter i sekundet da Dorte og jeg startede fra Sdr. Stenderup Skole. Vi var stoppet ud med alt de varme tøj, vi havde kunnet stampe op af skufferne – ikke mindst med sidste søndags kolde gravel tur i erindringerne.

Det er ikke første gange jeg cykler vintercup i Sdr. Stenderup. Jeg gætter på, det er mindst 4. gang jeg er i området i de 16 sæsoner, jeg har kørt vintercup.

Derfor vidste jeg også allerede hjemmefra, at det godt kunne gå hen og blive en rigtig smuk cykeltur.

Vi fik hurtigt varmen, da vi fik sparket gang i cyklerne og kørte ud og fandt post 10. “Hvor lang er Kolding Fjord i sømil?”, lød spørgsmålet.

Keine ahnung!!

Vi skød i tågen og det viste sig at vi ramte rigtigt. Videre fra post 10 til post 11. Det er den vi står ved, på billedet herunder.

Sikke en smuk udsigt! Havde det ikke været så frysende koldt og blæsende, ville man have lyst til at dvæle lidt ved den udsigt. “Hvor stort er fedtindholdet i en gulerod?”, lød det spørgsmål, vi skulle svare på.

Ha! DET burde Dorte og jeg kunne svare på. Vi har begge to været på slankekur det meste af vores liv (og burde faktisk været forsvundet nu, hvis eller det skidt virkede).

Der er INGEN fedt i gulerødder, vidste vi. 6 point mere i hus.

Så ud til post 12 som lå inde i Nørreskov. Jaaaaa – skov=læ.

Post 12 blev fundet. “Hvad betyder Samsung oprindeligt på koreansk?” – What?! – er det almen viden? VI vidste det i hvert fald ikke, så igen skød vi i tågen og denne gang ramte vi forkert. Post 12 gav derfor kun 3 point til par nr. 337.

Nu skulle vi have post 1. Men først måtte vi tage os tid til en selfie. Der var så flot her og det er sjældent vi ser Skærbækværket (Ørsted. Dortes arbejdsplads) og Lillebæltsbroen fra den vinkel.

Videre op ad en laaaaang skovbakke, der bragte os til post 1. Vi måtte koncentrere os, for den ene skovsti ligner den anden og det er svært at navigere i en skov.

“Rosa Kildahl, som var med i Den store Bagedyst, og senere i Vild med Dans, er svigermor til den professionelle cykelrytter?”. Endelig et nemt spørgsmål. Hvem kender ikke Jonas Vingegaards berømte svigermor. Og så gav posten ovenikøbet dobbeltpoint, fordi den lå længst væk.

Næste mål: Post 8. Svært tilgængelig post. Jeg tror nu ikke det var derfor, vi var så længe om at finde den. Vi røg i hvert fald NED af en 14% bakke – blot for at konstatere, at der kunne det ikke være – så OP ad bakken måtte vi igen. Tilbage til udgangspunktet. Selvom vores tid var knap, prioriterede vi nu alligevel at finde post 8, nu da vi var der. “Hvor afholdes VM i fodbold i 2022?” – Quatar. Check!

Og så hjemad i stormende rygvind. Juhuuuuu – vi frøs ikke nær så meget, som vi frygtede vi ville komme til.

Vi kom 3 minutter for sent i mål.

34 point. Nr. 6 i vores klasse.

Pga. Coronaen, var der forbud mod bad og omklædning. Så Dorte og jeg cyklede direkte til bilen. Fik cyklerne monteret. Satme en frisk tur. Og hold op, hvor har man det godt i kroppen, efter sådan en kold og frisk cykeltur.

Vi kørte hjemad, til varmt bad og en søndag, hvor der stadig er noget tilbage af dagen. Dejligt.

Min Garmin havde 4% strøm på, da vi startede, så jeg fik ikke tracket turen. Jeg måtte få Dorte tilat sende mig den, så jeg kunne få de 20 vigtige km med på min Strava statistik 😀

Næste vintercupafdeling bliver den 9. januar i det nordlige Odense.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar