3 In Uden for kategori

26. juni 1992

I fjernsynet går de rundt og spørger folk, om de kan huske hvad de lavede i dag for 15 år siden.

Jeg kan da godt huske, hvad jeg lavede.

Jeg sad og læste ”Dig og mig og vi to sejled’ i en træsko” for lille Nikoline på 3 år. Hun havde lige fået bogen i afskedsgave af kammeraterne i dagplejen for hun havde holdt afslutning og skulle i børnehave efter sommerferien.

Imens holdt resten af familien en-eller-anden fodboldfest. De råbte og skreg i stuen omkring os, så Nikoline og jeg næsten ikke kunne få ørenlyd!

Hvad lavede du?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mads
  27. juni 2007 at

  Løb rundt i Slagelse i en forvirret rus – uden at have drukket noget i øvrigt. Det var en alt for stor oplevelse til at drukne i alkohol.

 • Reply
  Carina
  27. juni 2007 at

  Så kampen med min storebrødre, hvorefter der kom en ambulance og hentede den ældste, han var i kemo og fik det akut dårligere -måske af ophidselsen.

 • Reply
  Helle
  28. juni 2007 at

  Jeg knoklede rundt og gjorde rent, satte borde op, og handlede 36 glasskåle til tunmousse i portioner ( i dag er der FIRE! der har overlevet)- for dagen derpå skulle jeg holde min 30-års fødselsdag.
  Men det er også KUn derfor jeg nøjagtigt ved det 🙂

 • Læg en kommentar