0 In Foreningsarbejde

3 gange “første gang” på en dag

Samtalerne under onsdagens cykeltur med dagholdet var præget af nattens cykeltyveri – et par i gruppen havde haft indbrud i garagen: 3 mountainbikes var stjålet!!! Det er rystende! Nogen mente, vi bliver forfulgt over Garmin, hvor tyvene kan tracke vores ture og se hvor vi bor med vores cykler ?!

Efter cykelturen: hjem til en effektiv eftermiddag med spændende arbejdsopgaver på programmet.

Kl. 16 “ringede det ud” og Kaj, Leo og jeg kørte på Kolibrien – et af byens ældgamle værtshuse – hvor jeg (til trods for, at jeg har boet her i byen i mere end 40 år) aldrig har sat mine ben. I går var første gang.

Vi trådte ind i det lille røgfyldte lokale (!), for at møde 3 journaliststuderende. De havde annonceret i avisen, at de ville være at finde på Kolibrien mellem 15 og 17, hvor byens borgere kunne møde op, hvis de havde en god historie til dem.

Vi havde en god historie og den handlede om vores 24 timers løb.

Men kl. 16.10 var der ingen journaliststuderende på Kolibrien. De var gået – trætte af at vente. Der havde været nogen borgere med gode historier.

Så Leo og Kaj og jeg fortsatte ned til MelfarPostens redaktion, hvor vi troede vi måske ville finde de studerende. Her var de heller ikke.

Til gengæld sad der en anden frisk journalist på redaktionen. Han modtog vores historie og vi kørte hjem.

Kl. 18.30 – dagens sidste møde: Netværksgruppe med en flok erhvervskvinder på Madgalleriet i Strib. Jeg var med for første gang, men blev pænt modtaget. Der var ikke så meget faglig snak – men hold op, hvor man spiser godt på Madgalleriet – her var jeg også for første gang!

Sidst jeg var på den adresse, var det herrens år 1977. Dengang hed beværtningen “Ricardo Bar” og jeg var veninde med indehaverens datter – der blev drukket tæt (og værtsparret gik i spidsen). Klientellet var tvivlsomt, ikke mindst for et par 12 årige piger, hvilket vel var mest synd for hende, der rent faktisk boede der.

Her til morgen er jeg stiv i ryggen og mine skuldre murer af smerte, efter for mange passive timer sidst på dagen.

Om lidt venter en arbejdsdag på et kontor uden hævesænkebord og i aften Joomla User Group.

Endnu en lang dag ved computeren forude.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
I turledervesten

Fru Kaptajnen var i turledervesten for første gang denne sæson, her til aften. (Jeg havde så meget tøj på, da jeg kørte hjemmefra, at jeg næsten ikke kunne røre mig.)...

Close