0 Udgivet i Vandring

3. sidste dag

Årets 3. sidste dag startede tidligt med en tur i svømmehallen. 1000 meter blid svømning i et mennesketomt bassin. Decembers stress er på vej ud af kroppen.

Hjem til en freelance opgave, som jeg afslutter ved mit nye hæve-sænkebord, der dufter af nyt møbel. Bag efter runder jeg årets regnskab af og konstaterer, at jeg har haft omsætning i B-jobbet for 10. år i træk.

Jeg ser snapchat-hilsner fra Emilie på Zanzibar (Afrika). Det ligner paradis på jord. Lys og sol og azurblåt vand. Jeg ønsker god ferie retur.

Over middag går jeg en lang tur med en ven. Walk & Talk.

Under gåturen runder jeg årets 1000-kilometer i vandrerskoene. Det blev til mange gåture i 2021. Det har været meditativt.

Det tør udenfor. Julesneen er snart væk.

Jeg modtager et telefonopkald fra en veninde, med nyheder om sygdom. Ord som kræftpakke, blodstyrtning, ambulance og operation skræmmer mig, men gudskelov er der melding om frikendelse og bedring. Jeg lytter med lettelse og ønsker god heling og godt nytår, trods alt.

Aftensmaden fisker jeg op af fryseren: En left-over Lasagne – Kajs hjemmelavede.

På årets 3. sidste dag falder jeg i søvn på sofaen og tilgiver mig selv for det. I morgen er der fridag igen og mine nytårsgæster ankommer. Jeg sniger mig til at læse i sengen kl. midnat …

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar