0 In Defekt!!!

3 stjerner på en dramatisk Grundlovsdag

3 stjerne på en dramatisk Grundlovsdag – det er heller ikke svært at finde noget positivt ved dagen i dag.

F.eks. blev Emilie i dag udsat for et røverisk overfald på åben gade i Mandaue på Filippinerne, hvor hun bor og arbejder. En motorcyklist kørte op på siden af hende mens hun gik på gaden, på vej til frokost. Han rev hendes pung ud af hånden på hende og selvom vennerne satte efter røveren, fangede hverken de eller de tililende politifolk gerningsmanden og Emilie fik hverken penge, nøgler eller kreditkort tilbage. Det er både chokerende og grænseoverskridende traumatisk at blive overfaldet på den måde og derfor er dagens første stjerne:

Hvor er det positivt, at Emilie trods alt er nogetlunde OK og at gode venner har sluttet ring omkring hende!

rovet_pa_aben_gade

Og så var der jo Rands Fjord Rundt i dag og jeg skulle mødes med Pia, for at cykle 70 kilometers ruten. Og vi cyklede i to stive timer i SILENDE regnvejr ..

isilenderegn

… hvorpå jeg punkterede.

Og det er ikke noget problem, for jeg kan godt skifte en slange – en, to, tre er det gjort …

Og derfor er dagens 2. stjerne – hvor er det positivt, at man selv kan klare et slangeskift, når uheldet er ude!

lapper

Træls er det selvfølgelig, at man bagefter ikke kan få pumpet LUFT i slangen, med sin lille møgpumpe. Især når ens cykelveninde (efter ½ times pumperi) BÆVRER af kulde i sine bare ben og regnen stadig siler ned og man er våd NOK nu.

Men så er det godt, man kan råbe efter hjælp. Og derfor går dagens 3. stjerne ubetinget til søde Kaj, der smider alt hvad han har i hænderne og kører til Bregninge og henter mig og min cykelveninde hjem i tørvejr.

Og bilen havde han betænktsomt pakket fuld af varme tæpper, og sådan vi blev fragtet sikkert hjem i varmen (og jeg huskede at ringe til løbssekretariatet, for at sige, at vi var udgåede, men OK og på vej hjem).

kajhenter

Og således blev Rands Fjord Rundt 2014 det første motionscykelløb Pia og jeg nogensinde er udgået fra, i vores 14 år lange karriere sammen.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar