0 In Vintercup

3 trælse ting ved vintercup

Jeg er lige kommet hjem fra en frysende våd og kold vintercupafdeling, der blev kørt i og omkring Tommerup. Dorte og jeg ankom lidt før vi skulle starte. Pga. Coronaen måtte vi ikke samles i hallen, så vi sad bare lidt i bilen, inden vi steg ud og gjorde os selv og cyklerne klar til start.

Bbbrrrrrrrrr … Det var koldt. Jeg vil faktisk sige, det værste ved vintercup er:

  1. VINTER.

Ud på ruten kom vi. Der var en dejlig lang bakke ud mod post 3, hvor vi kunne få varmen. Fra post 3, tilbage mod krydset mod Skovstrup.

I den forbindelse vil jeg sige …. det næstværste ved Vintercup er:

2. At det køres PÅ TID!

Det er STRESSENDE at skulle skynde sig og stress er da det sidste man gider, når man tager ud på cykel i sin fritid. I krydset var vi f.eks. en flok der foretog et lidt havareret venstresving. Det foregik ud foran både forfra og bagfra-kommende biler og på begge sider af en helle. Ik’ så smart. Men skulle skynde os …

Ud mod post 8, hvor der var en henvisningspost. Den fandt vi også.

Videre til post 11, post 10 og post 5. Herefter blev vi enige om, at vi nok ikke kunne nå flere poster. Post 2 lå godt nok lige derovre, men gad vi blææææse derud, for at at skulle blææææse hjem til målområdet? Nej – vi gad ikke. I stedet cyklede vi hjem i roligt tempo. Vi var hjemme som nogen af de første.

Tillad mig i den forbindelse at sige, at det tredjeværste ved Vintercuppen er

3. Coronaen.

Den der gør, at vi ikke må sætte os sammen i hallen og hygge os efter endt cykling. Det jo dødsygt, at vi ikke må være sammen!

Nu kryber jeg sammen hjemme i sofaen og prøver at få varmen under mit slumretæppe. Jeg har ikke været inde og kigge resultater endnu. Jeg har ikke gidet … og måske er jeg lidt ligeglad.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar