0 Udgivet i Mallorca

400 km er rundet

Det STYRT regnede i nat og i morges.

Søndagens cykeltur blev først udsat fra kl. 10 til kl. 12 pga. regnvejr. Vi havde fået at vide, der ville blive en ca. 50 kilometer lang tur i nærområdet, så vi kunne dreje hjemad, hvis regnen blev strid.

Nikoline besluttede sig for en hviledag (hendes ene knæ værker), men jeg krydsede fingre for et par timers tørvejr og mødte op på pladsen kl. 12.

Det var uge 18 holdets første fælles cykeltur.

11 ryttere stod klar, da Dini Tours 4 guider, kom spadserende over til os, iført joggingtøj og klip-klappere. Hvad var det for en mundering?

Den officielle tur var nu helt aflyst, pga. vejret, sagde de.

Nå?!

Er vi vikinger nordfra eller hvad?

Så måtte vi jo klare os selv. Én havde turen i GPS’en. De 10 af os drog af sted sammen. (Den enlige caféholdsdame luskede skuffet hjem, med lejecyklen.)

Af sted gik det i rivende fart. Jeg syntes der blev kørt godt til, ad de små snoede (ret dårlige og våde veje). Et par gange trak jeg mig en anelse væk, men det tolkede gruppen som om, jeg ikke kunne følge med. Jeg var ikke spor presset på fysikken – bare utryg. Én kom sågar ned og begyndte at skubbe mig. Jeg måtte fortælle ham, jeg ikke ville skubbes (HADER når folk skubber) – det var selvfølgelig venligt ment, det ved jeg godt.  Jeg tog hovedet af, og gav den gas på resten af turen, for ikke at gøre mig bemærket.

Vi tabte en mand ude på ruten. Vi aner ikke hvor. Vi kender ham ikke, så vi ved ikke om han kan finde hjem selv. Ærgerligt – men sådan kan det gå, når man er en flok fremmede cyklister på tur, uden leder.

Vi fik kørt 51 kilometer uden så meget som en regndråbe og var tidligt hjemme.

Jeg tog cyklen med i bad og fik skyllet de sidste par dages snavs af den.

Herhjemme havde Nikoline vasket op og gjort pænt i stand. Vi fik vores våde vasketøj tørretumblet i formiddags, så nu lugter lejligheden lidt mindre af GIRAF.

Den 7. dag på Mallorca er gået og jeg har rundet sølle 400 kilometer.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar