1 In Ferie

5. dag well-done

Vi startede 5. dagen på Korsika med fællesfoto før afgang fra Porto.

Vores hold 1 tog af sted som de første. Dagens etape var 85 km lang (for dem der havde lyst, var der en ekstra krølle med flere kilometer). Jeg har læst, at på Korsika måler man ikke afstande i kilometer, men i TID.

Etapen bød på først 30 kilometer opkørsel (30xbåring bakke).

Det var en helt vildt flot tur! Det kan nærmest ikke tages med hjem på et foto.

Landskabet var totalt “avatar-agtigt”. Det er vildt. Vi er faktisk bare i Europa.

Dorte og jeg cyklede i vores eget tempo og blev foreviget tæt på toppen af det første bjerg.

De sidste 10 kilometer op til frokoststedet føltes dræbende. Jeg kørte alene. Dorte lå lige bag mig og mændene fra hold 2 og 3 overhalede os løbende med et “godt kørt” på vej op. Vi befandt os nu i 1400 meters højde og landskabet var alpint skovterræn, med mange fyrtræer. Det var behageligt køligt, men vi kunne ikke se ud pga. træerne.

Efter frokoststoppet kom den lange 40-km nedkørsel – den længste jeg nogensinde har kørt. For SATAN den var hård for hænder og ryg.

Jeg kom sidst ned af bjerget (igen), men den tid jeg var bagud, sparede jeg på cafestop. Jeg fik hverken kaffe eller is i dag. Mens de andre sad på cafe, cyklede jeg i forvejen (eller var stadigvæk på vej ned).

Sidste del af nedkørslen gik igennem den flotteste slugt, vi cyklede helt ude på kanten. Kaj overhalede mig, “Ikke kigge ned!“, sagde han og jeg vidste, at der talte han vist mest til sig selv 🙂

Nu er vi fremme i byen Corte. Mændene er gået ud og drikke øl før aftensmaden, mens Dorte og jeg har fortrukket os til vores værelser. For SATAN det gør godt at få et bad og et hvil efter sådan en dag

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    VenterPaaVinBlog
    19. september 2019 at

    Hold op, et flot område.

  • Læg en kommentar