0 In Gravel biking

5 i dag (sådan ca.)

I dag har jeg været ude at cykle i en gruppe, for første gang siden styrtet 9/12.

Jeg har ikke set cykelpigerne siden 8/12. De havde fået langt Corona-hår 🙂

Vi var 5 i dag (sådan ca.). Hvis I lover ikke at sige det til nogen, vil jeg indrømme, at vi rent faktisk var 6. Men det er forbudt og det ville koste 2.500 kr. hvis den politibil vi mødte ude i Gamborg, havde stoppet os og givet os en bøde.

Det gjorde den heldigvis ikke og allerede i morgen, må være 25 forsamlet til udendørsidræt.

Men ellers var jeg jo spændt på min første gruppekørsel. Der sidder jo en angst oppe i hovedet for, at noget skal ske foran mig, så jeg vælter. Vi kørte forbi det sted, hvor jeg væltede. Det rørte ingenting i mig. Jeg slappede hurtigt af. Jeg cykler på 22. år. Kroppen kan godt mærke, at det her er noget, den er rigtig meget vandt til at gøre.

Turen gik ud langs Viby Å.

Det var lidt blødt og bumlet og jeg var lidt spændt på, hvordan bumpene ville føles i ribbenene. Det gik nu fint og vi fik masser af god gravel.

Jeg var på Cube-biken (ikke på Gravel cyklen). Gravel cyklen er rigtig god på landevej, men skal jeg ud på HUMBLET GRUS, vil jeg altså meget gerne sidde på min mountainbike med dens fede fjedrede forgaffel.

NU skal der cykeltrænes. Jeg har faktisk en billet til Odense-København og en plads på cykelferie i Provence i år … hvis ellers man tør tro på, at den slags kan gennemføres.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar