1 In Udstyr

50-34

Under Irenes og min fine cykeltur i lørdags, fortalte hun mig om en af sine læge-kollegaer, som havde købt en ny racercykel. Han havde fået det “hippeste af det hippeste” på – en “50-34”, om jeg havde hørt om sådan én?

Det syntes jeg ikke jeg kunne huske, jeg havde. Jeg kører på en Compact og den gearing er også go’ at ha’ på bakkerne. Vi drøftede frem og tilbage, hvad der mon ville være godt, når nu vi skal cykle Tour de Paris til sommer. Måske kommer vi hen over et par bakker dernede i Frankrig?

Jeg spurgte Kaj, da jeg kom hjem, om HAN vidste hvad en 50-34 var? “Ja … En Compact. Hvorfor??”.

Nå?!? En Compact! Jeg sms’ede straks til Irene, at jeg også havde det “hippeste af det hippeste” … jeg vidste det bare ikke lige. Så blev vi kloge. 🙂

I aftes var vi så på cykeltur sammen igen og da vi har cyklet ca. 30 km, siger Irene (som da ligger ved siden af mig) henkastet: “Ja, nu har jeg ellers få en Compact på”.

“Det var hurtigt!”, svarer jeg, drejer hovedet og skal lige til at spørge, hvem der havde tid til at tage hendes Giant på værksted så hurtigt, da jeg ser, at Irenes brugte Giant, som hun fik sidste forår, ikke er der.

Der var INGEN brugt Giant mellem Irenes ben!!!

I stedet sidder hun på en splinterny, skinnende metalblå Bianca Full Carbon!!

“Hvad er det for en cykel du kører på?”, spørger jeg bøvet!! Tænk, at jeg først ser det nu! Typisk mig. Jeg ser aldrig, hvad folk kører på.

Det var nemmere at købe en ny cykel, end blot en ny compact. Jeg fik den her kl. 17.00…”, svarer Irene lidt forlegent og begynder at fortælle om sin mands dyyyre jagtsport.

For pokker!!! Min Tour de Paris makker ta’r sagen alvorligt og neeej, hvor jeg et kort øjeblik følte min 3 år gamle Visionbike var gammel og støvet. (Det er heldigvis gået væk igen..)

Hjemturen i aftes i modvind var frysende kold. Brrrrrrrr – der er ikke meget forår i luften, når klokken nærmer sig 20.30. Vibeke (som kender til vindmøllebranchen) kunne fortælle, at når man øger hastigheden med én, så øger man vindmodstanden med 3. Brrrrrrrrrrrrrrrr. GODT jeg skal i ly af skoven træer i eftermiddag. Jeg skal på mountainbike. 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Heidi Verity
    9. april 2010 at

    Ha ha ha hvor er det rart at høre der er andre Qér der har det som mig -med de gearsystemer! Jeg ville så have gået ned til min forhandler og dummet mig..!

  • Læg en kommentar