0 Udgivet i Motionscykling

6-“mands” gruppe

I aften har jeg været ude at cykle i en 6-mandsgruppe for første gang i umindelige tider. Eller måske skulle jeg hellere sige. En 6-dames gruppe …

Jeg havde fuldstændig glemt hvor fedt det er at cykle ude på de små landeveje, en dejlig sommeraften og så i en gruppe hvor det spiller.

Jeg blev udpeget til turleder og ledte gruppen ud på mine små yndlingsveje – hvor vi har været i hundredevis af gange. Jeg nævner i flæng:

Segment “Kirkegyden Sprint” – det har jeg tracket 112 gange (i min Strava levetid). Segment “Ørslev Kirke Spurt” – tracket 32 gange. Segment “Mosegaard bakken” – tracket 42 gange. Eller “Middelfart til toppen af Svenstrup” – tracket 112 gange.

Jeg er gået i gang med at genvinde min cykelform. Jeg er nu 450 km bagud i forhold til sidste år. Jeg mangler en Mallorca-tur og en slat. Ikke at jeg skal bruge kilometerne til noget-som-helst. Lige nu vil jeg se, før jeg tror på, at årets 2 cykelmål (Odense-København og Provence turen) bliver til noget.

Kaj HAR genfundet sin form. Han har nu cyklet 2.100 kilometer siden han blev hjemsendt 1. april !!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar