0 Udgivet i Livskvalitet

600 dage senere ….

Den dag, for snart 2 år siden, hvor Nikoline og jeg cyklede til Århus lå jeg i hendes baghjulet og tænkte, at det nok ville blive den sidste cykeltur vi havde sammen, i et stykke tid. Nikoline stod for at skulle flytte til Århus. Der ville nok blive længere mellem vores spontane hygge-cykelture.

Jeg fik ret.

Der gik rundt regnet 600 dage, før vi cyklede en tur sammen igen!

Det skete i dag.

Nikoline aflagde mutti og daddy et besøg og cyklen var med.

Cykelturen gik mod Bogense i høj solskin og Mallorca-brune ben. Her gjorde vi holdt på havnen og fik en STOR is og en Latte (og man skal ikke tænke over hvad sådan en menu koster i Danmark, sammenlignet med Spanien).

Vi hyggede os længe nok i solen til, at vi måtte op på den store klinge, så Nikoline kunne nå retur i ordenlig tid. Det gik så stærkt i hendes baghjul, at jeg slog PR op ad Båring Bakke. Nikoline er i rigtig god cykelform!

Søndagen blev en dejlig afslutning på weekenden. Jeg er så mættet af dejlig ferie, dejligt selskab og godt vejr at jeg føler mig fuldt opladet og klar til en ny arbejdsuge.

Heeey? Den bliver jo kort? Det jo storbededag på fredag 🙂 Det’ da lige til at holde til.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar