0 Udgivet i Mad/ Mallorca

En god bøf!

Maden på det hotel vi bor på, er ikke af den bedste kvalitet og det er jeg vant til hjemmefra. Jeg køber altid magert kød af god kvalitet, gerne fra slagteren. Gode råvarer. Jeg rør ikke fedt og brusk og friture og pølser der driver af ubestemmelige væsker.

Jeg spiser sundt og passer på min krop. Sådan tror jeg mange cykelmotionister lever. Sundt.

Hernede går jeg hver aften forbi buffeten, hvor de står og steger og braser, med min tomme tallerken og tænker: “Det skal jeg ikke have, det skal jeg heller ikke have og det skal jeg SLET ikke have“. Og det ligner ikke mig, som ellers ikke plejer at være kræsen.

Jeg ender ved salatbaren, hvor tomaterne er store og salaten er sprød. Og der er altid en kold pasta.

Kødet gør mig appetitløs. Det er “pork” der mest ligner grissetæer og sejler i væsker, burgerbøffer fra frost, med en konsistens som trevlet karklud og forleden mente Nikoline bestemt hun fandt en tand i en lille sort pølse!

Efter 3-4 dage med mere end 300 kilometers cykeltræning, begynder jeg at trænge til noget lødigt mad …

I aftes var vi nogle stykker, der gik ud at spise. Vi endte på en fredelig restaurant på havnen i Alcudia.

Vi havde en glubende appetit og fik en KÆMPESTOR rød bøf med Roquefort sauce og grønt. Og så en rigtig god flaske vin, selvfølgelig. Vi er jo på ferie. Mums, hvor det bare smagte!

Først bagefter fik jeg fortalt, at røde bøffer er et dårligt valg, når man skal ud at cykle.

Og i dag går min tur til Orienten – en oplevelse værd, det ved jeg. Jeg kommer der for 3. gang.

Vejret hernede bliver bare bedre og bedre for hver dag. I går eftermiddags slikkede vi sol, som om vi var på badeferie og i dag lover de op til 30 grader!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar