3 In Hverdagen

7-9-13

7-9-13 faldt på en lørdag, så jeg sov længe til kl. 7.00.

Kaj hentede morgenbrød og jeg spiste mit grove brød og drak min kaffe, mens jeg læste i Jyllandspostens Erhverv Perspektiv, at den samlede pris for angrebet 11. september er opgjort til 4-6 BILLIONER dollars …

Det svimler … en dollar er lig med … nej – så meget kan jeg ikke tælle til.

Kører en tur ned i byen og går ind i samtlige tøjbutikker gennem gågaden. Scanner hurtigt hylder og stænger og konstaterer, at efterårsfarven er sort og lilla og karryfarvet – og dermed IKKE stimulerer min købelyst.

Handler ind. Kører hjem. Spiser frokost. Vasker tøj.

7-9-13 er en solrig sensommerdag. Jeg smider mig på min solseng og læser i Simi Jans ”Til te hos Taleban”. Fantastisk spændende, at læse om unge Simis liv og karriere.

Imens lægger Kaj terrassegulv. Jeg ææælsker at se min mand arbejde … 🙂

Blunder lidt.

Laver Pulled Pork i Kajs nye Weber gasgrill (Bedre held næste gang) og sender mine forældre en spontan middagsinvitation.

7-9-13 slutter på min nye overdækkede terrasse (den er snart bygget færdig), i stearinlysets skær, med kaffe latte og hyggesnak.

Hvor var det bare en smuk aften!

De lover godt vejr i morgen. Jeg skal til Århus og cykle 100 kilometers Tour de Femme.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Joan
  8. september 2013 at

  Sjovt nok så tænkte jeg på om du var ude med cyklen. Jeg holdt tilbage for rigtig mange piger da jeg var i marken med mad til det arbejdende folk. Indtil flere gange måtte jeg faktisk vente på der blev fri bane. Heldigt at der er tørvejr når i tar sådan en tur.
  Det var omkring Tander og Tulstrup jeg måtte væbne mig med tålmodighed :O)

  Go´ søndag fra Joan M.

 • Reply
  Helle
  9. september 2013 at

  Så var det ikke dig, der tildelte mig og Pia en KÆMPESKIDEBALLE, fordi store grupper af forankørende piger, kørte alt for stærkt.
  “I kan godt hilse og sige til jeres tourledere, at I kører AAAALT for stærkt – ja, altså ikke lige jer – og I ejer altså ikke det hele”.

  SÅ meget nåede hun at sige til os, da vi trillede forbi.

  Jeg tror hun stod der hele dagen og skældte folk ud, for flere havde fået “en balle”. Som Karin sagde: “Hun var nok stået op til en dårlig dag og havde besluttet sig for at fastholde den”.

  Pia og jeg syntes da eller vi kørte pænt stærk – men det har vi nok alligevel ikke gjort, i betragtning af alt det damen nåede at sige, mens vi passerede hende …

 • Reply
  Joan
  10. september 2013 at

  Ej hvor godt, det ville jeg gerne ha haft en gratis griner a´…..jo vel kører i stærkt, men det er vel også derfor nogen er afsted….kampen imod uret :O) Men det var altså ikke mig. Min mand kom kørende med traktor og plov, det havde bestemt heller ikke været sjovt , at skulle manøvrere rundt imellem alle cyklerne.
  Jeg synes næsten det værste er når der er et par enkelte cykler som bestemt ikke har tænkt sig at trække ind og køre enkeltvis, det er ikke rart. Oplevede det i sidste uge hvor der var Marselisborg cykelløb, også heromkring, det var ikke rart. cyklisterne overhaler hinanden, uden at registrere at der er biler der er ved at køre forbi. Uha mit hjerte sad HELT oppe i halsen. Hilsen Joan M.

 • Læg en kommentar