0 Udgivet i Defekt!!!

78 kilometers lørdagstur med Kirsten

Jeg var vred på mig selv hele fredagen, fordi jeg forurenede min krop med alkohol torsdag aften og påførte mig selv et helt døgns selvforskyldt ubehag og forgiftning. Men lørdag morgen, efter en god nats søvn, var de sidste skader ude af kroppen og jeg stod tidligt op, for at tage med cykeltur med Dorte og Kirsten.

Men ak – Dorthe vågnede med migræne og måtte aflyse.

Men Kirsten og jeg sad netop der og spiste morgenmad iført cykeltøj, så selv om vi et kort øjeblik overvejede at aflyse (nu da en tredjedel af gruppen ikke kom) så KOM vi ud af døren og af sted.

Vi havde kun kørt 10 km da Kirsten punkterede og vi var ikke så lidt stolte af os selv, da det lykkedes at få skiftet slangen.

Det er ikke sværere at skifte en slange, end at skifte en støvsugerpose – hvis ikke det var fordi sådan nogle møgdæk sidder så forbandet fast, at vi piger nogle gange bare ikke har fingrekræfter nok. Men af og på kom dækket og vi kunne køre ud på vores planlagte lørdagstur, som gik mod Bogense.

Ud på de helt små landeveje, som jeg elsker.

Jeg tror ikke Kirsten fik det perfekte dæktryk i bagdækket, så hendes cykel blev lidt tung at træde. Men rundt kom vi i det milde, overskyede sommervejr, hvor der duftede af modent korn og våde landevejsrabatter. Ahhhhhh – så skønt!

Kirsten forsøgte med lidt velsignet luft, ved Indslev Kirke (der står som bekendt fodpumper ved forskellige kirker i Middelfart Kommune), men helt godt blev det ikke.

Vi humpede hjem på de sidste kræfter. Jeg lovede at sende Kirsten besked om mine dæk, som skulle være noget nemmere at skifte … Kaj fortæller mig, at jeg for tiden kører på et Grand Prix 4-season dæk – “Reliable companion for training rides and in competition, come rain or shine”.

78 gode kilometer er sat i banken.

NU skal jeg ind og se fjernsyn. Det bliver en hård sportslørdag: 8. etape i Tour de France er en bjergetape og bagefter spiller Danmark EM-Landskab mod Tjekkiet.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar