0 In Gravel biking

80 km gravel i januar

Kaj synes alligevel jeg skal have en gave i går (selvom jeg havde fået cykeltasken i september). Han gav mig et par varme cykelsokker og dem fik jeg god brug for i dag.

Jeg var med på en graveltur Bogense tur-retur – 13 Baghjulere på tur i det milde januar-vejr. 10 M og 3 K.

Det blev en megafed cykeltur! Og en vild flot rute!

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at sidste år ved den her tid, var min krop i gang med at gro 4 brækkede ribben sammen. Jeg cyklede overhovedet ikke i 2½ måned – det eneste træning jeg kunne lave, var at gå.

SÅ er man altså både glad og taknemmelig over, at kunne køre med på sådan en tur som den i dag. En rigtig god social tur, hvor der blev taget hensyn. Men stadigvæk – der skal sgu trædes i pedalerne, når man er på grus i januar. Som Kaj sagde til mig, da vi kom hjem (med henvisning til min fødselsdag i går): “Det der, var der mange kvinder på din alder, der ikke ville kunne klare”.

Og man kommer ikke til Bogense og retur herfra uden at runde i hvert fald 80 km.

DET synes jeg er en lang tur i januar.

Mens vi restituerer på sofaen og ser cykelcross, ringer Anne op til mormor på Facetime. Hun vinker “tillykke” ind i kameraet og mormor-Helles hjerte nedsmelter totalt, mens vi får en lille snak.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar