2 In Hverdagen

Årets ekstra dag

Det er skuddag i dag – den 29. februar – og det er 4. gang der er skuddag på Helles Hyggeblog.

Første gang var i 2008. Den dag blev min bil påkørt og ridset i lakken på en parkeringsplads nede ved Kvickly og jeg spiste lammekoteletter sammen med Nikoline.

Anden gang var i 2012, hvor jeg tilbragte jeg skuddagen med grafiske kurser på IBC i Kolding.

Arkivfoto fra mit grafiske kursus i 2012.
Smukke Emilie snuser til en Mallocinsk blomst.

Tredje gang var i 2016, hvor jeg var heldig på årets ekstra dag og iøvrigt gik og glædede mig til at flytte ind i mit snart færdigbyggede rækkehus.

Årets ekstra dag anno 2020 starter med en drop-in Yoga time i Kajs yogacenter. 24 fremmødte – heraf 4 mænd. (Jeg løb forresten ind en gammel gymnasieveninde, jeg ikke har set i 12 år. Hyggeligt gensyn.)

Det var dejligt at lave Yoga. Jeg var øm i benene efter den 2. løbetræning med Royal Runners sent fredag eftermiddag.

Eller skulle jeg snarere fatte mig i ental? “Med Royal Runner …”. jeg var nemlig eneste fremmødte, ud over træneren. Luksus, sådan med personlig løbetræner og min løbetur gik bedre end sidste fredag. Vi løb 4,5 kilometer og jeg fik det faktisk bedre og bedre, som løbeturen skred frem og jeg blev varm.

Udenfor ØS regner det!

Jeg ER så træt af regnvejr! Vi drikker morgenkaffe efter Yoga og indendørs-hygger, mens jeg planlægger hvordan jeg bedst bruger resten af årets ekstradag, med henblik på at få MEST muligt ud af min dyrebare lørdag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Charlotte Stevnhøj Pedersen
  29. februar 2020 at

  Jeg må lige korrigere 😊 Skuddag er d. 24. februar. Hvorfor kan jeg ikke huske. Det kan sikkert googles 😊😊

 • Reply
  Helle
  29. februar 2020 at

  Det ved jeg faktisk godt. Det passede bare bedre ind i min tekst her, at kalde den 29. skuddagen.

 • Læg en kommentar